All reviews

By Rolf S. (Ålesund, Norway) on 03 Jan 2022 :
(4/5) 
Product rated : DAVINCI IQ2 - ONYX BLACK

Veldig bra, så lenge det varte!

At jeg ikke har kjøpt en dry herb vape før denne, er en skam! Valgte denne på grunn av mulighet for å bytte ut batteri, og ble storfornøyd. Desverre begynte den å fuske etter en stund, men det fikset medvape på et blunk. Anbefaler virkelig medvape på det sterkeste, uten tvil!

By Sondre T. (Trondheim, Norway) on 18 Dec 2021 :
(5/5) 
Product rated : THE MIGHTY - STORZ & BICKEL VAPORIZER NORGE

10/10 service

Har anbefalt mighty og Medvape til flere. Tror noen av de tenker å kjøpe.
Jeg angrer som f at jeg ikke kjøpte mighty for mange år siden.

Alle som prøver den elsker den og det gjør jeg også.
10/10 produkt.
10/10 service før jeg kjøpte den.

By Henrik L. (Kristiansand S, Norway) on 08 Nov 2021 :
(5/5) 
Product rated : THE 2021 "M" - DYNAVAP VAPCAP - STEEL

ekstremt god for prisen, nydelig med brun!

Jeg hadde allerede vong 21 og omni 21 før jeg fikk denne så listen lå høyt, men jeg er virkelig fornøyd med denne! Stål-tip er virkelig nice for litt chillere, terpy hits med brunt. Definitivt min mest brukte dynavap for tiden.

splittet airport var også en veldig digg upgrade fra M 2019.

Anbefales!

By Marius H. (TYRISTRAND, Norway) on 09 Oct 2021 :
(5/5) 
Product rated : DAVINCI IQC - ONYX BLACK

Flott vaporizer!

Dette er min andre vape, den første jeg hadde var Davinci Ascent som jeg var veldig fornøyd med og den holdt i godt over 3 år før det var på tide med en ny. (Kunne holdt lengre om jeg hadde behandlet den noe bedre, men det var min første så det er mye å lære).
Denne holder min tro på Davinci på topp! enda mer smooth smak, ikke like varm damp og svir ikke materialet på høy temp (som min Ascent hadde lett får å gjøre over 400f)
Diskre og lett, har ingen skjøre gjenstander som stikker ut som gjør at den ikke kan være i lommen, så passer veldig fint å ha med seg hvor som helst, men er også kraftig nok til session vapeing hjemme i stua! Føles også ut som man holder kvalitet i hånden.
Super rask lading med USB-C, i tillegg til at man kan bytte ut de oppladbare batteriene, så her går man aldri tom for strøm om man er forberedt!
Veldig fornøyd med mitt valg! :)
Hvordan den holder med tiden gjenstår å se, men so far 10/10 etter et par uker!
Kan også nevnes at servicen her på medvape/medgrow er helt fantastisk!

By Ken-Thomas S. (Nesna, Norway) on 28 Sep 2021 :
(5/5) 
Product rated : ZEUS ARC GT - NORGE

Quality product!

Quality product! This is really a good product. Highly recommended!

By Henrik L. (Kristiansand S, Norway) on 16 Sep 2021 :
(5/5) 
Product rated : THE OMNI KIT - 2021 - TITANIUM XL - DYNAVAP

helt rå vapcap

helt rå, har vært igjennom m og vong men denne tar kaka. bruker den stort sett bare med brune saker skaffet i Norge og det funker virkelig bra, tykke, smakfulle hits som kan fylle en bong fint. Også veldig deilig å kunne låse den inn til en passende menge luft så man ikke trenger å tukle med airporten, bare ha den i munnen som en joint.

By Henrik L. (Kristiansand S, Norway) on 20 Apr 2021 :
(5/5) 
Product rated : DynaVap "M" Phantom Starter Kit

Fantastisk produkt, leveringstid og responstid hos kundeservice. 10/10

Var først litt usikker da hjemmesiden så veldig hjemmesnekret ut men etter jeg så at dynavap hadde listet de opp som autorisert selger slo jeg til. Fantastisk produkt, leveringstid og responstid hos kundeservice. 10/10 (Translated by Google) Was at first a little unsure when the website looked very home-made but after I saw that dynavap had listed them as an authorized seller I decided. Great product, delivery time and response time at customer service. 10/10

By Jonny B. (Oslo, Norway) on 15 Sep 2020 :
(5/5) 
Product rated : Ghost MV1 - Black Chrome

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice! Du får alltid hjelp og en god forklaring på ting om man lurer på noe. Godt utvalg av varer og veldig kjapp respons og levering! Anbefales for en god og trivelig handel!! (Translated by Google) Fantastic customer service! You always get help and a good explanation of things if you have any questions. Good selection of goods and very fast response and delivery! Highly recommended for a good and pleasant trade !!