List opp alle produkter etter merke ZEUS

Oppdag en helt ny verden av vaping med Zeus Vaporizers, hvor innovasjon møter eleganse. Vår kolleksjon av avanserte vaporizers gir deg en uovertruffen opplevelse, enten du er nybegynner eller en erfaren entusiast.Hver av våre vaporizers er designet med tanke på brukeropplevelsen og effektivitet, og garanterer en utmerket vaping opplevelse hver gang. Utforsk vårt utvalg og finn din perfekte vaping partner i dag!

Zeus Arc GT3: En av våre stoltheter, Zeus Arc GT3, er den perfekte kombinasjonen av stil og ytelse. Dens unike gullvaporbane og gullkammer skiller den fra mengden, ikke bare estetisk, men også funksjonelt. Med den patenterte Goldsink-teknologien leverer denne vaporizeren rikere smak og effektivitet i en praktisk pakke. Det er ikke alt; dens USB-C ladeport gjør det mulig å lade enheten fra 0 til 66% på bare 40 minutter. Den revolusjonerende Zeus Xtruder er spesialdesignet for å male og laste 0,3 gram tørre urter sømløst inn i en ArcPod, og deretter kaste ut poden når den er fylt, noe som eliminerer rot og gjetning​​.

Zeus Arc S: For de som søker et mer kostnadseffektivt alternativ uten å ofre ytelse, tilbyr vi Zeus Arc S. Denne tredjegenerasjons vaporizeren er optimalisert for ArcPod-systemet, noe som gir maksimal effektivitet og brukervennlighet. ArcPods er designet for direkte tilkobling til Zeus Xtruder, noe som gir en sømløs male- og lasteopplevelse. ArcPods kastes automatisk ut når optimal mengde tørre urter er lastet, noe som gjør prosessen enkel og rotfri​​.

Øvre dampkvalitet:

Hjertet til ZEUS-produktene ligger i deres kapasitet til å produsere utmerket dampkvalitet. Vår avanserte oppvarmingsteknologi sørger for at du får den reneste og smakfulle dampen med hver trekning. Enten du er ny innen vaping eller en etablert vaper, gir produktene våre en glad og tilfredsstillende opplevelse som skiller oss fra konkurrentene.

Zeus Ion: Zeus Ion er en 510-gjengers batteri som forenkler vaping på farten. Dette kompakte og diskrete apparatet er kraftig nok til å gi deg en full dag med tilfredsstillende vaping. Den har en USB-C-lader som fullader enheten på bare 60 minutter og kommer med 4 multi-fargede LED-lys som indikerer forskjellige temperaturinnstillinger. Ion er enkel å bruke og perfekt for de som verdsetter både stil og funksjonalitet​​.

Zeus Bolt™ 2: Ikke glem vår ZEUS Bolt™ 2 grinder. Denne mellomstore, 4-delers grinderen er laget av flygrad anodisert aluminium og er utstyrt med diamantskårne tenner som maler urter til perfekt konsistens for vaporisering. Hver Bolt 2 kommer med en lufttett bæreveske, noe som gjør den til den ideelle grinderen for både bærbare og stasjonære vaporizers​​.

Det fins 13 produkter.

Viser 1-13 av 13 element(er)