THCH

THCH-produkter: Oppdag Kraften av THCH

Velkommen til vår THCH-produktkategori! THCH er en fascinerende phytocannabinoid, naturlig funnet i cannabisplanten, men bare i små mengder. Gjennom en unik prosess som involverer å tilføre ekstra karbonatomer til CBD-molekylet, etterspurt som "terpenylering", skapes THCH. Denne reaksjonen resulterer i et molekyl med en lengre kjede enn CBD, noe som gir THCH en helt unik sammensetning.

THCH har raskt blitt en ettertraktet cannabinoid på grunn av sin unike oppbygging. Vårt utvalg av THCH-produkter inkluderer THC-H destillat, en renset ekstrakt som kan inkorporeres i en rekke produkttyper. Selv om THCH er relativt nytt, tilbyr vi allerede et bredt spekter av produkter som vil tiltale enhver smak.

Utforsk vårt utvalg av engangs THCH-vaper:

Oppdag våre engangs THCH-vaper med smaker som Hawaiian Snow, Berry Gelato, Pinneapple Express, San Francisco Valley, Skywalker OG, Juicy Apple, Mango Kush, Peach, Super Lemon Haze, Fresh Strawberry og Watermelon Zkittles. Våre vaper er utstyrt med avansert CCELL-teknologi, noe som garanterer en jevn og behagelig følelse ved bruk. Teknologien sørger for en optimalisert fordeling av varmen og effektiv fordampning av terpener.

Naturlig og THC-fri:

Alle våre produkter er laget av de fineste naturlige ingrediensene, med rene organiske cannabinoider og terpener, uten tilsetningsstoffer. Hvert parti testes uavhengig i laboratorier for å sikre 0.00% THC-innhold.

Blandet frukt THCH-gummies:

Ikke gå glipp av våre Mixed Fruit THCH Gummies, en perfekt kombinasjon av deilig smak og kvalitets THCH.

Ansvarlig bruk og juridisk informasjon:

Alle våre produkter er 100% lovlige og produsert i EU fra hamp-avledet CBD.

Holdes utilgjengelig for barn.

Ikke egnet for gravide eller ammende kvinner, yrkessjåfører eller personer som betjener tungt maskineri.

Unngå å kjøre eller betjene tungt maskineri etter inntak.

Produktene overholder Lov Nr. 167/1998 §5.

Kun for industrielle, tekniske og hagebruksformål.

Ikke for direkte konsum eller røyking.

Salg kun til personer over 18 år.

THCH

Det fins 20 produkter.

Viser 1-20 av 20 element(er)