All reviews

By Kush C. (Moss, Norway) on 29 Feb. 2024 :
(5/5) 
Product rated : 10% THCP GORILLA 510 CARTRIDGE 1ML - TATRA HEMP

W

den hitter hardt og er veldig smooth å ta blinkers med

By Tove N. (Drammen, Norway) on 18 Feb. 2024 :
(2/5) 
Product rated : 25MG HHCO + 1MG THCP GUMMIES 10PCK

God smak men ikke for meg

God smak men pakken var åpnet fra siden, kanskje skjedd i frakten. Syns hero sine vapes og de gamle hhc produktene var bedre da etter kun 1 gummie så var jeg tung i hodet i to dager etter

By Emi L. (Gjøvik, Norway) on 08 Feb. 2024 :
(4/5) 
Product rated : 39% CBD FLOWER STRAWBERRY AMNESIA 5G - TATRA HEMP

Joa

Gorilla cheese var definitivt best, men enn så lenge god nummer 2!!!!!! :D:D:D:D

By Emi L. (Gjøvik, Norway) on 30 Jan. 2024 :
(5/5) 
Product rated : 39% CBD FLOWER GORILLA CHEESE 5G - TATRA HEMP

Oui oui

Første kjøpet imponerte mer enn Golden buds sine siste batcher.

By Bjornar L. (Coop extra hommelvik, Norway) on 13 Jan. 2024 :
(2/5) 
Product rated : STRAWBERRY 10% CBD DISPOSABLE VAPE - KANAVAPE

Tom på 50 - 100 ish trekk

God effekt for smertelindring,Men disse går tom på under 100 puffs min gjorde vertfall det.

By Bjornar L. (Coop extra hommelvik, Norway) on 12 Jan. 2024 :
(2/5) 
Product rated : 10% THCP BUDS FLOWERS SILVER HAZE SATIVA 5g.

Funker men,

Denne funker helt ok effektvis, men den er veldig mørk, og ganske vond i halsen, store (dense) buds, men kommer ikke til å kjøpe fler av denne smaken.

Hero 10% OG Kush hybrid 10% er mye bedre
Men små og ‘luftige’ nugs. Med bedre smak å effekt.

By Mario P. (Tromsø, Norway) on 12 Jan. 2024 :
(4/5) 
Product rated : THCP VAPE 10% MELLOW MANGO 2ml CORE THC-P

Mango

Only taste is not the best but hiting very hard :))

By Bendik R. (Hunndalen, Norway) on 04 Jan. 2024 :
(4/5) 
Product rated : 25MG HHCO + 1MG THCP GUMMIES 10PCK

Gode når de virker.

Lite å utsette på de her når de virker. Har vært uheldig med 1 bag så langt (null effekt, men smakte godt), så kan ikke gi full score

By T H. on 03 Jan. 2024 :
(5/5) 
Product rated : TANGIE 85% CANNABINOIDS 510 CARTRIDGE - GOLDEN BUD

Golden Buds strike again

Denne er mer sativa aktig enn feks GSC strainen, og funker bra på dagtid.
Smaker NYDELIG. Litt som GSC, bare mer herby og citrus-aktig.
Jeg opplevde å bli oppløftet, positiv, litt fokusert, glad og pratsom av denne.
Den gir en cerebral high" man assosierer med sativa strains, uten sterk følelse av berusethet.
Disse fullspektrum produktene komplimenterer en hver kilde av cannabinoider/altnoids som feks THC-P, HHC vapes eller jayen med brunt/grønt du har på siden ;)

By T H. on 03 Jan. 2024 :
(5/5) 
Product rated : THCP VAPE 10% SKYWALKER OG INDICA LIVE RESIN - EL GRINGO

God effekt, helt ok smak

Disse inneholder ikke bare 10% THC-P, men også 19% og 15% av to ulike typer HHC-O, 10% CBN, 15% CBG og 4.5% CBC.
Grei smak, river ikke i halsen. Baked, trøtt, litt svimmel, giggly og avslappet. For meg tar det opptil 2 timer å nå max effekt, og varigheten er lang.
Tar du hits før sengs, kan du forvente føle deg tung neste morgen.
Toleransen økes lett, og produktet mister raskt gnisten. Bruk med måte.
Om jeg blir trøtt/baked pga indica-terpenoid profilen eller pga cannabinoidene vet jeg ikke, pga det ikke står noe om terpenoider i labrapporten. Men det gir en couch-lock følelse.
Den er ikke som gamle "Guava CBD/CBG/HHC Body High El Gringo", men bra nok :)

By Ingvar P. (Myre, Norway) on 02 Jan. 2024 :
(5/5) 
Product rated : THCP VAPE 10% JUICY APPLE 2ml CORE THC-P

Decent taste, same effects

Decent taste if you are into apple flavours. same effect as the strawberry one in my opinion.

By Ingvar P. (Myre, Norway) on 02 Jan. 2024 :
(5/5) 
Product rated : NATURAL - REFILL! 85% CANNABINOIDS - GOLDEN BUDS

Great way to enhance relaxation from aromas

Using this in combination with aromatherapy is amazing.

By Ingvar P. (Myre, Norway) on 02 Jan. 2024 :
(5/5) 
Product rated : 20% CBD OLJE CORE SOUL (0% THC)

Nice smelling aroma

Love to use a little bit of this as a beard oil after a shower. works for me:)

By Ingvar P. (Myre, Norway) on 02 Jan. 2024 :
(5/5) 
Product rated : THCP VAPE 10% STRAWBERRY 2ml CORE THC-P

My Nr 1

It does NOT taste like strawberry the way i had hope it would, but it is hands down the smoothest one so far in many ways. in my opinion.

By Ingvar P. (Myre, Norway) on 02 Jan. 2024 :
(5/5) 
Product rated : 25MG HHCO + 1MG THCP GUMMIES 10PCK

My second best favourite

Definetly the best tasting. works as intended:) the flavour can be compared to the norwegian candy "Gomp", and is quite pleasurable.

By Ingvar P. (Myre, Norway) on 02 Jan. 2024 :
(5/5) 
Product rated : THCP VAPE 10% SKYWALKER OG INDICA LIVE RESIN - EL GRINGO

Like this one:)

Title says it all

By Ingvar P. (Myre, Norway) on 02 Jan. 2024 :
(5/5) 
Product rated : THCP VAPE 10% BERRY GELATO INDICA LIVE RESIN - EL GRINGO

No complaits really

Flott! go jul!:)

By Tor B. (Auli, Norway) on 29 Dez. 2023 :
(5/5) 
By Ingvar P. (Myre, Norway) on 29 Dez. 2023 :
(5/5) 
By Ingvar P. (Myre, Norway) on 29 Dez. 2023 :
(5/5)