search

CRAFTY+ PLUS 2021 (USB-C) - STORZ & BICKEL

kr 3,399.95
Inklusive MVA

CRAFTY+ PLUS 2021 (USB-C) 2021 STORZ & BICKEL

Begi deg på en bemerkelsesverdig reise med opphøyde opplevelser med CRAFTY+, en banebrytende, batteridrevet enhet nøye utviklet for tørre urteentusiaster. Vær oppmerksom på at CRAFTY+ er eksklusivt designet for tørre urter og er ikke ment for tobakk, tobakksprodukter eller bruk av nikotin.

Antall

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

CRAFTY+ innleder en ny æra av bekvemmelighet uten å gå på akkord med kvaliteten. Den skiller seg ut som den essensielle følgesvennen for de som verdsetter både bærbarhet og topp ytelse. Denne kompakte enheten er din portal til å oppleve uovertruffen dampkvalitet, rik smak og jevn luftstrøm, og omdefinerer din daglige rutine.

Innovative Oppdateringer for Forbedret Opplevelse

Rask Lading: Introduksjonen av en USB-C-ladekontakt reduserer betydelig ladetiden, nå 25 minutter raskere, og sikrer at enheten din er klar når du er det.

Utvidet Kapasitet: Fyllekammeret har blitt gjennomtenkt utvidet til 1,4 cm³ og har en keramisk belegg, noe som gir en lengre og mer fornøyelig økt.

Intuitive Funksjoner for Brukervennlig Drift

Forenklet Kontroll: CRAFTY+ skryter av et en-knapps kontrollsystem, noe som gjør det utrolig brukervennlig og praktisk for alle.

Tilpassbare Temperaturinnstillinger: Tilpass opplevelsen din med tre forhåndsinnstilte temperaturer:

Grunntemperatur: 180°C (356°F) for en balansert økt.

Booster Temperatur: Øk med +15°C (27°F) med et dobbeltklikk, for å forsterke intensiteten.

Superbooster Temperatur: Øk ytterligere med +30°C (54°F) med et trippelklikk, for en mer robust opplevelse.

App-Integrasjon: Tilpass innstillingene dine ytterligere med en dedikert app, som gir en enda mer skreddersydd opplevelse.

Uovertruffen Luftstrøm: Den sikrer en konsekvent jevn trekning, takket være sitt eksepsjonelle luftstrømdesign.

Ren Smaksgaranti: Opplev den sanne essensen av dine tørre urter uten kompromiss på smak.

Utvidet Garanti: En standard 2-års garanti tilbys, med en ekstra 1-års garanti tilgjengelig ved registrering, noe som gir ro i sinnet.

Konklusjon

CRAFTY+ er ikke bare en enhet; det er et livsstilsvalg for de som setter pris på de finere tingene. Dens kombinasjon av bærbarhet, ytelse og brukervennlige funksjoner gjør det til et uovertruffen valg på markedet. Omfavn eventyret som venter med STORZ & BICKEL, der hver økt er en reise til opphøyde opplevelser.

820-2021

Video

Klikk på en miniatyr for å laste inn videoen

 Reviews

Be the first to write your review !