• Ny
VENTY DRY HERB VAPORIZER STORZ & BICKEL WEED THC MEDVAPE
search
  • VENTY DRY HERB VAPORIZER STORZ & BICKEL WEED THC MEDVAPE

VENTY DRY HERB VAPORIZER STORZ & BICKEL

kr 5,299.95
Inklusive MVA

Utløs kraften til presis fordamping med The VENTY - Den ultimate høyhastighets vaporizeren

Et revolusjonerende tillegg til vapingverdenen, designet for å levere en opplevelse uten like. Som den raskeste enheten i vårt sortiment setter VENTY en ny standard innen fordamperteknologi, som kombinerer hastighet, effektivitet og uovertruffen luftstrømskontroll.

Antall

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

Uovertruffen luftstrømskontroll: The VENTY er den første vaporizeren av sitt slag med justerbar luftstrøm, som når opp til en bemerkelsesverdig 20 liter/minutt på sitt høyeste. Dette gjør det mulig for en tilpassbar dampingopplevelse, og sikrer at du finner ditt perfekte trekk med letthet.

Rask oppvarmingstid: Med en forbløffende oppvarmingstid på bare 20 sekunder, er The VENTY alltid klar når du er det. Denne raske ytelsen er uovertruffen, og tilbyr umiddelbar fordamping uten venting.

Innovativ oppvarmingsteknologi: Med vår nyutviklede mini-varmer, som bruker både konveksjons- og konduksjonsoppvarmingsmetoder, sikrer The VENTY at det ikke er noen forbrenning, bare tilfredsstillende, .

Presis temperaturkontroll: Juster temperaturen presist fra 40°C til 210°C direkte på enheten, og tilpass hver økt til din personlige preferanse for en fullstendig tilpasset opplevelse.

Effektiv lading og tilkobling: Utrustet med USB-C-lading og en Superlade-funksjon, når The VENTY 80% lading på bare 40 minutter. I tillegg kan du nyte bekvemmeligheten av Bluetooth-tilkobling og Web App-kontroll for sømløs drift.

Avansert batterikraft: Drevet av to høykapasitets 18650 litium-ion-batterier, er The VENTY en ekte kraftpakke, og leverer konsekvent ytelse og lang levetid.

Overlegen kjølemekanisme: The VENTY har et effektivt kjølesystem. Den høytytende kjøleenheten kjøler ned dampen gjennom et dobbeltvegget hus og et ekstra skjerm, og sikrer en kjølig og behagelig inhalasjonskvalitet.

Sikkerhet og kvalitetssikring: Som en medisinsk sertifisert produsent, sikrer vi at The VENTY overholder de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet. Den er laget med matvaresikre, varmebestandige materialer og er UL-sertifisert, og garanterer en trygg og pålitelig vaporizer.

Produktet inkluderer:

1 stk. VENTY

1 stk. USB-C-kabel

(USB-type C til USB-type C-plugg)

2 stk. Normal skjerm, liten

3 stk. Grov skjerm, liten

2 stk. Kjøleenhetskjerm

2 stk. O-Ring Ø9x1,5 mm

1 stk. Fyllingskammerverktøy

1 stk. Rengjøringsbørste

1 stk. Bruksanvisning

Den ultimate dampingsinnovasjonen:

VENTY er ikke bare en fordamper; det er en maskin. Fra den justerbare luftstrømmen og den raske oppvarmingstiden til dens effektive kjøling og robuste konstruksjon, er alle aspekter av den nøye designet for den kresne brukeren. Enten du er en vaping-entusiast eller ny på scenen, vil The VENTY garantert imponere med sin uovertrufne kraft, presisjon og ytelse.

7334

Video

Klikk på en miniatyr for å laste inn videoen

 Reviews

Be the first to write your review !