• Ny
9% THCH VAPE + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE SATIVA SUPER LEMON HAZE 2ml (0%THC) CORE

kr 949.95
Inklusive MVA

9% THCH + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE ENGANGSKJERNE - Opplev toppen av hampinnovasjon

Eksepsjonell smak, ypperste kvalitet

Velkommen til fremtiden innen produkter av hamp med vår 9% THCH + 35% 10-OH Super Lemon Haze engangskjerne. Designet for de som setter pris på det finere i livet, tilbyr vårt produkt en enestående SUPER LEMON HAZE-smak som er både dristig og forfriskende.

Kvantumsrabatt

Antall Enhetsrabatt Du sparer
2 5% kr 95.00
3 10% kr 284.99
10 30% kr 2,849.85
Antall


Volume discounts

Quantity Enhetsrabatt You Save
2 5% Up to kr 95.00
3 10% Up to kr 284.99
10 30% Up to kr 2,849.85
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THCH + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE DISPOSABLE CORE

Rent, naturlig og fri for THC

Vi tror på renhet og kvalitet. Derfor er vårt produkt helt fritt for THC og inneholder kun de fineste naturlige ingrediensene. Vår forpliktelse til renhet inkluderer bruk av ren organiske cannabinoider og terpener, uten noen tilsetningsstoffer. Det er ikke bare et produkt; det er et løfte om naturlig eksepsjonell kvalitet.

Laboratorietestet for uovertruffen kvalitet

Hver batch gjennomgår grundige tester av uavhengige laboratorier. Dette garanterer absolutt renhet med 0,00% THC, noe som sikrer at du får et produkt av høyeste kvalitet, hver gang.

Innovasjonen til THC-H

Utforsk verdenen av THC-H, en ny gren innen cannabisindustrien. THC-H, en ny type cannabinoid, er resultatet av omfattende forskning og innovasjon. Ved å bruke terpenylasjon, en prosess som kombinerer heptyl resorcinol med terpenderivater, har vi skapt en molekyl med en lengre kjede enn THC, som lover større bindingsevne med menneskelige cannabinoidreseptorer. Til stede i minimale mengder i naturen, er vår THC-H et vitnesbyrd om vitenskapelig fremgang.

Kraften til 10-OH

Vårt produkt inneholder også 10-OH, en potent hydroksyderivat av hexahydrocannabinol. Hovedsakelig produsert på laboratorier, er 10-OH et mesterverk av moderne vitenskap, skapt gjennom oksidasjon av hexahydrocannabinol via cytochrome P450. Denne innovasjonen understreker ikke bare vår forpliktelse til kvalitet, men viser også vår dedikasjon til å utfordre grensene for produkter av hamp.

CCELL-teknologi - Fremtiden er her

Vår cutting-edge CCELL-teknologi setter nye standarder i bransjen. Med vitenskapelig beregnet porefordeling og jevn varmefordeling, atomiserer EVO effektivt en bred rekke terpener, noe som gir en forbedret opplevelse. Den optimaliserte keramiske formuleringen og forbedret coil-design gir bedre termisk effektivitet og betydelig reduksjon i skadelige biprodukter. Opplev forskjellen med opptil 57% lavere produksjon av aldehyder og en 20% forbedring i produktkonsistens.

Sikkerhet og etterlevelse - Vår øverste prioritet

Våre produkter er 100% lovlige, produsert i EU fra CBD avledet fra hamp, og overholder Act No. 167/1998 §5. Imidlertid oppfordrer vi til ansvarlig bruk. Hold disse produktene utilgjengelige for barn og unna gravide og ammende kvinner. Vi fraråder også å kjøre eller bruke tungt maskineri etter bruk. Husk, dette er et samlerprodukt, ment for industrielle, tekniske og hortikulturelle formål, ikke for direkte konsum eller røyking.

Den ultimate samlerens gjenstand for den kresne individet

Vår 9% THCH + 35% 10-OH Super Lemon Haze engangskjerne er ikke bare et produkt; det er en erklæring. Det er for de som setter pris på kunsten av hampbaserte produkter, for smaks- og kvalitetskjennere. Tilgjengelig eksklusivt for personer over 18 år, det er mer enn bare et produkt.

CORE
3800236001171
 Reviews

Be the first to write your review !