• Ny
9% THCH VAPE + 35% 10-OH WATERMELON SKITTLEZ 2ml (0%THC) CORE THC MEDVAPE WEED
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH WATERMELON SKITTLEZ 2ml (0%THC) CORE THC MEDVAPE WEED

9% THCH VAPE INDICA WATERMELON SKITTLEZ 2ml (0%THC) CORE

kr 949.95
Inklusive MVA

9% THCH + 35% 10-OH Vannmelon Skittlez Engangskjerne

Utforsk det Uutforskede: Oppdag Kraften til THC-H og 10-OH

I den stadig skiftende verdenen av hamp- og cannabisprodukter er innovasjon nøkkelen. Vi er begeistret for å introdusere vår banebrytende 9% THCH + 35% 10-OH Vannmelon Skittlez Engangskjerne. Dette produktet representerer et sprang fremover i utforskningen av sjeldne cannabinoider, spesielt THC-H og 10-OH.

Kvantumsrabatt

Antall Enhetsrabatt Du sparer
2 5% kr 95.00
3 10% kr 284.99
10 30% kr 2,849.85
Antall


Volume discounts

Quantity Enhetsrabatt You Save
2 5% Up to kr 95.00
3 10% Up to kr 284.99
10 30% Up to kr 2,849.85
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THCH + 35% 10-OH WATERMELON SKITTLEZ DISPOSABLE CORE

THC-H: Fronten av Cannabinoider

Uutforsket Område: Med over 100 cannabinoider identifisert i hamp- og marijuanaplantene, skiller THC-H seg ut som en nyoppdaget cannabinoid. Denne cannabinoiden, skapt gjennom en prosess kalt "terpenylasjon," innebærer sammensmelting av heptylresorcinol med en terpenderivat, PMD, resulterende i et molekyl med en lengre kjede enn THC, noe som antyder en større bindingsaffinitet med menneskelige cannabinoidreseptorer. I sin naturlige form finnes THC-H i spor, noe som gjør det til en sjelden og ettertraktet forbindelse på markedet.

10-OH: Det Lab-skapt Mirakelet

Innovativ Syntese: 10-OH er en hydroksyderivat av hexahydrocannabinol, som vanligvis finnes i minimale mengder i cannabisplanten. Vår 10-OH er syntetisert på laboratoriet, hovedsakelig fra hexahydrocannabinol. Denne prosessen involverer oksidasjon av hexahydrocannabinol via cytochrome P450, et avgjørende enzym for nedbrytning av fremmede stoffer.

Eksklusiv Blanding: Inkluderingen av 10-OH i vår Vannmelon Skittlez kjerne gir en unik profil, som skiller seg fra tradisjonelle hampprodukter.

CCELL Teknologi: Pioner Effektivitet

Forbedret Opplevelse: Vår CCELL-teknologi sikrer en jevn og effektiv levering av terpener. Med beregnet porefordeling og jevn varmefordeling, atomiserer EVO effektivt et bredere utvalg av terpener.

Optimalisert Design: Avansert behandling mot oksidasjon på varmespole gir nøyaktig motstand, forbedrer produktkonsistensen og reduserer produksjonen av skadelige biprodukter.

Rent & Lovlig: Forpliktet til Kvalitet og Overholdelse

Naturlig og THC-fritt: Vårt produkt er laget av de fineste naturlige ingrediensene og inneholder rene organiske cannabinoider og terpener uten noen tilsetningsstoffer. Hver batch gjennomgår grundige uavhengige laboratorietester, og garanterer 0,00% THC-innhold.

Juridisk Forsikring: Vi forsikrer 100% juridisk overholdelse, med alle produkter laget i EU fra CBD utvunnet fra hamp. Våre produkter følger loven Act No. 167/1998 §5, ment for industrielle, tekniske og hortikulturelle formål.

Sikkerhet Først: Ansvarlig Bruk

Ikke for Direkte Forbruk: Dette er en samlergjenstand og ikke ment for direkte forbruk eller røyking.

Aldersbegrensning: Salg begrenset til personer over 18 år.

Bruksfraskrivelse: Ikke egnet for gravide eller ammende kvinner, aktive og profesjonelle sjåfører eller operatører av tungt maskineri. Ved feilbruk, drikk og spis tilstrekkelig; effektene vil avta innen noen få timer. Unngå å kjøre eller betjene tungt maskineri etter inntak.

3800236001188
 Reviews

Be the first to write your review !