• Ny
8% THCJD VAPE SATIVA JUICY APPLE 2ml (0%THC) CORE MEDVAPE WEED THC
search
  • 8% THCJD VAPE SATIVA JUICY APPLE 2ml (0%THC) CORE MEDVAPE WEED THC

8% THCJD VAPE SATIVA JUICY APPLE 2ml (0%THC) CORE

kr 999.95
Inklusive MVA

JUICY APPLE 8% THCJD VAPE -  2ml (0% THC) KJERNE

Opplev den sensasjonelle smaken av modne epler med vår Juicy Apple 8% THCJD Vape. Vår nøye utformede 2ml kjerne er en perfekt blanding av 8% THCJD og 35% 10-OH, laget for å inneholde essensen av naturens sødme.

Kvantumsrabatt

Antall Enhetsrabatt Du sparer
2 5% kr 100.00
3 10% kr 299.99
10 20% kr 1,999.90
Antall


Volume discounts

Quantity Enhetsrabatt You Save
2 5% Up to kr 100.00
3 10% Up to kr 299.99
10 20% Up to kr 1,999.90
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

Nøkkelegenskaper:

Unik THCJD-sammensetning: THCJD, en naturlig forekommende fyto-cannabinoid, er unik på grunn av sin utvidede karbonhale. Denne innovative egenskapen antyder en høyere bindingsaffinitet med menneskelige cannabinoidreseptorer, og tilbyr en unik interaksjon sammenlignet med tradisjonell THC.

Avansert Cannabinoid-teknologi: Vi benytter en innovativ metode som transformerer CBD gjennom varme og kjemiske katalysatorer, noe som resulterer i THCJD. Denne prosessen forsterker molekylet, og tilbyr en lengre kjede enn CBD, og åpner opp for nye muligheter.

CCELL Vape-teknologi: Våre engangs-vaper skryter av den nyeste CCELL-teknologien. Nyt en jevn og konsekvent økt hver gang. EVO-atomizeren, med sin vitenskapelig beregnede poredistribusjon, maksimerer terpenutslipp med opptil 34% mer. Den avanserte keramiske formuleringen og spolenes design forbedrer termisk effektivitet, mens den oksidasjonsresistente varmespolen sikrer presis motstand og forbedrer produktkonsistensen med 20%.

Sikkerhet og Samsvar:

Lovlig og Sikker: Våre produkter er 100% lovlige i EU, laget av hamp-avledet CBD. Overensstemmelse med Lov nr. 167/1998 §5 garanterer overholdelse av juridiske standarder.

Bruksanvisning: Beregnet for voksne brukere over 18 år. Ikke egnet for gravide eller ammende kvinner, aktive/profesjonelle sjåfører eller operatører av tungt maskineri. Unngå å kjøre eller operere tungt maskineri etter bruk.

Oppbevaringsinstruksjoner: Holdes utilgjengelig for barn for å sikre sikkerhet.

Ikke for Direkte Konsum: Designet for industrielle, tekniske og hagebruksapplikasjoner. Dette produktet er ikke ment for direkte konsum eller røyking.

Samlerobjekt: Fremhev samlingen din med denne unike Juicy Apple 8% THCJD Vape. Det er mer enn bare en vape; det er en samlers skatt.

CORE
3800236001751
 Reviews

Be the first to write your review !