search

VOLCANO HYBRID ONYX BLACK - STORZ BICKEL

kr 6,799.95
Inklusive MVA

STORZ & BICKEL Vaporizer, spesielt Volcano Hybrid-modellen, utmerker seg med sitt innovative design og avanserte funksjoner. Denne vaporizeren er kjent for sin presise temperaturkontroll, som gir brukerne muligheten til å tilpasse opplevelsen sin. Den tilbyr også et dobbelt innåndingssystem som støtter både den klassiske ballongen og direkte innånding med en slange.

Antall

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

STORZ & BICKEL Vaporizer, spesielt Volcano Hybrid-modellen, er en toppmodell i vapemarkedet. Den er kjent for sitt innovative design og avanserte funksjoner og tilbyr enestående presisjon i temperaturkontrollen, noe som gir brukerne muligheten til å tilpasse vapingerfaringen til sine nøyaktige preferanser. Det doble innåndingssystemet er et betydelig høydepunkt som støtter både den klassiske ballongmetoden og direkte innånding med en slange. Denne fleksibiliteten forsterkes ytterligere av vaporizerens evne til å fungere med urter, voks eller væske.

En viktig del av Volcano Hybrid's appell ligger i dens høykvalitets konstruksjon. Bygget for holdbarhet, lover den en langsiktig og effektiv vapingerfaring. Bruken av konveksjonvarmeteknologi er en bemerkelsesverdig funksjon som sikrer at brukerne nyter en jevn og velsmakende damp, noe som ofte er en hovedbekymring for vapentusiaster.

I esken følger Volcano Hybrid Vaporizer, en strømkabel, tre EASY Valve Ballonger med munnstykker, et slangesett, en fyllekammer, et luftfiltersett og en Volcano urtekvern. Hver komponent bidrar til den generelle funksjonaliteten og brukeropplevelsen.

Volcano Hybrid's fremragende funksjoner inkluderer en ny keramisk-belagt varmekammer, hybrid konveksjonsvarme, en digital skjerm for enkel overvåking, presis temperaturkontroll for nøyaktige varmeinnstillinger, et ballongoppblåsingssystem og en slange vedlegg for allsidige innåndingsalternativer. Den forbedrede varmeren sikrer konsistent ytelse, mens Bluetooth-appintegreringen tilbyr moderne bekvemmelighet og kontroll. I tillegg er den isolerte luftbanen en viktig funksjon som sikrer renhet og sikkerhet i vaporiseringsprosessen.

Oppsummert representerer STORZ & BICKEL Volcano Vaporizer, med sin omfattende funksjonssett, robuste konstruksjon og avanserte teknologi, et førsteklasses valg for vapentusiaster som søker en førsteklasses opplevelse. Dens allsidighet, effektivitet og kvalitetskonstruksjon gjør den til et fremragende produkt i vapemiljøet.

765-Onyx
 Reviews

Be the first to write your review !